Beelden van toen, het gemak van nu


Scannen van dia's - dia's op DVD, USB-stick of harde schijf

Heeft u ze ook nog, dozen vol met oude dia's? En wilt u ze ook graag eens bekijken maar is uw oude diaprojector al jaren stuk? Of vindt u het gewoon teveel rompslomp om de diaprojector, het projectiescherm en alle diadozen weer te voorschijn te halen?

Dan hebben wij een uitstekende oplossing waardoor u weer met plezier uw oude herinneringen kunt ophalen. Wij scannen namelijk uw oude dia's in en plaatsen de digitale bestanden met een hoge resolutie op een DVD, USB-stick of harde schijf.
De mogelijkheden die u daarna hebt zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld uw ingescande dia's met de computer bewerken, af laten drukken als foto's, verwerken in zelfgemaakte diashows of eenvoudigweg in hoge resolutie op uw TV of computer afspelen.

Het uiteindelijke resultaat wordt standaard op een zeer hoogwaardige DVD schijf met omdoos geleverd. Uiteraard is het ook mogelijk om de gescande dia's op USB-stick of harde schijf aangeleverd te krijgen.

Voor meer informatie over het digitaliseren van dia's kijkt u op onze speciaal daarvoor ingerichte website www.bewaarhetverleden.nl. Op deze website is het tevens mogelijk een offerte op te vragen. Binnen een dag heeft u dan uw offerte op maat in uw mailbox!